Και τρίτος υπουργός της κυβέρνησης σε καραντίνα – Μετά την συνάντηση με επενδυτή θετικό σε κοροναϊό

Και τρίτος υπουργός της κυβέρνησης σε καραντίνα – Μετά την συνάντηση με επενδυτή θετικό σε κοροναϊό

Τι έγραψε στο twitter

Σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κοροναϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός.

Λίγο νωρίτερα Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται και αυτοί σε καραντίνα λόγω της συνάντησης με τον επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.