Τα μπάνια του πρωθυπουργού στο Μαράθι Χανίων

Τα μπάνια του πρωθυπουργού στο Μαράθι Χανίων

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πιστός στις συνήθειές του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για άλλη μια φορά στα Χανιά, για να απολαύσει μεταξύ των άλλων και τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα hania.news, ο πρωθυπουργός έφτασε χθες Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση. Σήμερα 1 Αυγούστου ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί), κάτι που ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους, αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...