Γεωργιάδης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Γεωργιάδης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

«Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Όχι τώρα» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο υπουργός είπε για την υπόθεση Καλογρίτσα: «Μέχρι χθες περίμενα ότι ο κ. Νίκος Παππάς θα είχε πάει να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος πήγε στο δικαστήριο και δήλωσε ότι ο τότε αρμόδιος υπουργός, κ. Παππάς προσπάθησε να στήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Έχουν περάσει 3 μέρες και ο κ. Παππάς δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση, έχει εξαφανιστεί. Κάτι δεν πάει καλά εδώ».

«Μετά τη χθεσινή μήνυση του κ. Καλογρίτσα και την παράδοση όλων των emails που αντήλλασσε με τον κ. Παππά, στα οποία υπήρχαν διάλογοι για το πως θα δώσουν τα 3 εκατομμύρια στην αρχή και τα 25 εκατομμύρια μετά, δεν μιλάμε απλώς για καταγγελία Καλογρίτσα αλλά για αποδεικτικό υλικό».

Για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής: «Δεν θυμάμαι καμία κυβέρνηση έναν χρόνο μετά τις εκλογές να έχει στις δημοσκοπήσεις μεγαλύτερη υποστήριξη απ' ότι είχε μια μέρα προ των εκλογών. Η μόνη κυβέρνηση, η οποία έναν χρόνο μετά έχει υπερτριπλασιάσει το ποσοστό της διαφοράς που είχε στις εκλογές, είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα έπρεπε να σκεφτούν: "τι είναι αυτό που κάνει καλά ο κ. Μητσοτάκης και ο λαός τον επιβραβεύει με υψηλά ποσοστά έναν χρόνο μετά την εκλογή του;. Ασχολούνται με τις λίστες Πέτσα και δεν έχουν καταλάβει ούτε τι κάνει η Κυβέρνηση ούτε τι θέλει ο ελληνικός λαός. Όσο συνεχίζουν να είναι σε διάσταση τα συνθήματά τους και οι δικές τους πράξεις από τις ανησυχίες του ελληνικού λαού τόσο το προβάδισμα της Κυβέρνησης θα διευρύνεται. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Όχι τώρα».