Χατζηδάκης: Ο κ. Τσίπρας δεν θα έπρεπε να καλύπτει τον κ. Παππά

Χατζηδάκης: Ο κ. Τσίπρας δεν θα έπρεπε να καλύπτει τον κ. Παππά

Κάνει λόγο για «μυρωδιά πολιτικού βούρκου» με αφορμή τις καταγγελίες Μιωνή

Ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Μιωνή και την εμπλοκή του στενού του συνεργάτη και πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, επιρρίπτει σε συνέντευξη του στη «Real News» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι «όλα αυτά τα οποία υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Σαμαρά, έχουν τεθεί στο αρχείο εδώ και ένα χρόνο ακριβώς! Αντιθέτως, τα καταγγελλόμενα για τον κ. Παπαγγελόπουλο και τον κ. Παππά είναι ζητήματα ορθάνοιχτα για τα οποία δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις».

Και προσθέτει: «Το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού συναντά επιχειρηματία- τον οποίο είχε στοχοποιήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο- με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες οι οποίες δείχνουν ότι μιλούσαν για παραδικαστικά κυκλώματα, για λεφτά που κυκλοφορούσαν, για "μαγαζιά" μέσα στην ίδια την κυβέρνηση. Κανονικά, ο κ. Τσίπρας δεν θα έπρεπε να καλύπτει τον κ. Παππά, γιατί αυτή καθαυτή η συνομιλία, ανεξάρτητα από το ακριβές περιεχόμενό της, αναδίδει μία μυρωδιά πολιτικού βούρκου. Καλύπτοντας όμως τον κ. Παππά, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τελικά και όλες αυτές τις πρακτικές. Ε, όλο αυτό δεν το λες ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Παρακαλούμε περιμένετε ...