Γεωργιάδης: Στόχος του Ερντογάν η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας

Γεωργιάδης: Στόχος του Ερντογάν η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας

«Εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;»

Ένα οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας βλέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πίσω απ’ όσα γίνονται στον Έβρο και τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«Σκοπός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα. Αυτό το σχέδιο όμως απέτυχε γιατί ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας ότι «εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;».

Για τις κλειστές δομές σημείωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω αυτών να φύγουν οι μετανάστες και όχι να μείνουν στη χώρα μας. «Αυτοί που θα μπουν εκεί δεν θα επιτρέπεται να κάνουν αίτηση για άσυλο» διευκρίνισε. Για τις αντιδράσεις στα νησιά σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για να τσακωνόμαστε, είναι ώρα να βάλουμε πλάτη για την πατρίδα». «Με τους νησιώτες δεν αντιδικούμε και καταλαβαίνουμε πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα πάει  καλά και δεν χρειάζεται να μας πιάνει «μαύρη απελπισία». «Η Ελλάδα μέχρι στιγμής κρατάει. Πρέπει όμως να βάλουμε όλοι πλάτη. Υπάρχει θέμα ατομικής ευθύνης και υγιεινής. Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία λένε ότι θα περιορίζεται η εξάπλωση του ιού» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.