Γεωργιάδης για Novartis: Να πάει μέσα ο Τσίπρας αν έβαλε τους μάρτυρες να τα πουν

Γεωργιάδης για Novartis: Να πάει μέσα ο Τσίπρας αν έβαλε τους μάρτυρες να τα πουν

Σκληρή επίθεση από τον υπ. Ανάπτυξης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis λέγοντας πως αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τους προστατευόμενους μάρτυρες να καταθέσουν όσα έχουν υποστηρίξει, τότε θα πρέπει «να πάει μέσα».

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε αρχικά: «Εμείς, που τα ονόματά μας κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, καταστράφηκαν υπολήψεις, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση οι οικογένειες μας, αισθανόμαστε μια μεγάλη πίεση αλλά και μία μεγάλη δικαίωση. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι κάτι πολύ "σάπιο" υπήρχε σε αυτή την έρευνα από την αρχή».

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους. Όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση Novartis, τον Φεβρουάριο του ’18, είχα πει ότι δεν πρόκειται να αφήσω την τελευταία μου πνοή αν δεν τιμωρηθούν αυτοί οι συκοφάντες.

Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη των αληθινών τους προσώπων -γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει- και πριν από την αποκάλυψη εκείνων που τους έβαλαν να πουν αυτά τα ψέματα. Όταν μάθει ο ελληνικός ποιος τους έβαλε τότε θα ξέρουμε και ποιος πήγε να στήσει τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας.

Το λέω δημόσια για να ακουστεί. Ειλικρινά εύχομαι για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος. Οφείλω όμως να πω ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».

«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση. Και θα προσέλθουν... Γιατί αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την γνώση τους τότε θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος τους έβαλε να τα πουν. Αν τους έβαλε ο Παπαγγελόπουλος, μέσα ο Παπαγγελόπουλος, αν τους έβαλε η Τουλουπάκη, μέσα η Τουλουπάκη, αν τους έβαλε ο Πολάκης, μέσα ο Πολάκης, αν τους έβαλε ο Τσίπρας, μέσα ο Τσίπρας», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

1
σχόλιο
  1. avatar Δεξια στα ΦΜ !!!

    Αν ΟΧΙ όμως μπαινει ο Αδωνης Γεοργιάδης και η υπόλοιπη συμμορία φυλακή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...