Πολάκης: Αέρας κοπανιστός οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Πολάκης: Αέρας κοπανιστός οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Σχόλιο του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για την Κρήτη

«Αέρα κοπανιστό» χαρακτηρίζει τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Χανιά ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί η οδική αρτηρία, είναι αυτός που ήδη έχει βάλει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Χρήστο Σπίρτζη, ενώ επισημαίνει, ότι εκείνο το σχέδιο δεν προέβλεπε διόδια, τα οποία όπως καυστικά σχολιάζει, η ΝΔ σκοπεύει να βάλει, απλά για να τα δώσει σε κάποιον «κολλητό».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης αναφέρει:

«Ο αέρας ο κοπανιστός συνεχίζεται και στα Χανιά …(δείτε φωτογραφίες)
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ :Αν δεν ακολουθήσετε το σχέδιο του Σπιρτζη με τα τρία τμήματα από Καστελλι μέχρι Αγ.Νικολαο και το συγκεκριμένο τρόπο χρηματοδοτησης που είχαμε εξασφαλισει ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Το μόνο που θα κάνετε τα επόμενα 3,5 χρόνια (η λιγότερα…) θα είναι να δώσετε σε κάνα κολλητό τη μελλοντική εκμετάλλευση των διοδίων …..ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ,επειδή ΕΜΕΙΣ θα το κάνουμε το έργο ,πως αυτές οι συμβάσεις για τα διόδια ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ !!!(για να μην ξερογλειφονται ορισμένοι …)».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2508784846031648&id=100007004708966