Μπογδάνος: Η στοχοποίηση μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα αστειάκια

Μπογδάνος: Η στοχοποίηση μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα αστειάκια

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε νομοθετική ρύθμιση για την ανωνυμία του διαδικτύου

Με αφορμή την παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε και τα όσα κυκλοφορούν στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και ζήτησε νομοθετική ρύθμιση για την ανωνυμία του διαδικτύου και τα «κακόβουλα μηνύματα», που οδηγούν σε στοχοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τρόπο που καλύφθηκε από τα μέσα η χθεσινή παρέμβαση του Ρουβίκωνα σημειώνοντας ότι είναι «επίθεση», «διότι διαβάζω σε διάφορα site ότι στο σπίτι του Άρη έγινε παρέμβαση» και συμπλήρωσε:

«Μιλάμε για επανάσταση του γλυκού νερού. Κατά δεύτερον αυτή η παρέμβαση σε εισαγωγικά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το σώμα του παγόβουνου είναι όλη η στοχοποίηση η οποία μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα και ανώδυνα αστειάκια - χιουμοράκια, memes, "ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε".

Τώρα βλέπουμε να επιτίθενται στο σπίτι του που αύριο-μεθαύριο μπορεί να έχει η Τσατάνη το όλο θέμα. Δεν είναι καθόλου αστείο. Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση και σε αυτόν τον τομέα ο οποίος αφορά στην ανωνυμία του διαδικτύου, στα κακόβουλα μηνύματα, στην ενορχηστρωμένη επίθεση και τη δολοφονία χαρακτήρων».

Παρακαλούμε περιμένετε ...