Σαμαράς για «αποκαλύψεις» Αγγελή: Από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία

Σαμαράς για «αποκαλύψεις» Αγγελή: Από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία

«Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους»

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στην Καλαμάτα σε ερώτηση του BEST TV για τις «συγκλονιστικές αποκαλύψεις του κ. Αγγελή» δήλωσε: «Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».

Τι υποστήριξε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην συμπληρωματική κατάθεση του

Την ύπαρξη σχεδίου για να οδηγηθούν στη φυλακή τρία πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας για την υπόθεση Novartis, φέρεται να κατήγγειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, καταθέτοντας συμπληρωματικά στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελή, το σχέδιο εξυφαινόταν σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου. Όπως φέρεται να κατέθεσε, οι αναφορές του προκύπτουν από συζητήσεις που είχε τόσο με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, όσο και με την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την αξιοπιστία των καταγγελιών του, ο κ. Αγγελής δήλωσε πρόθυμος να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση μαζί τους.