Επικοινωνία Γεροβασίλη με Τασούλα για δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ

Επικοινωνία Γεροβασίλη με Τασούλα για δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ

Ζητά να γίνουν συστάσεις στους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο

Με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, επικοινώνησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, για να του ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στους βουλευτές της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο, προκειμένου αυτοί να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες –για μέλη του Κοινοβουλίου- δηλώσεις τους.

Οι δυο βουλευτές μέσω δημόσιων παρεμβάσεων τους συκοφάντησαν -σύμφωνα με τον ΣΥΙΖΑ- πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ., όπως η διαπόμπευση πολιτών. «Μια μειοψηφίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «που όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Μητσοτάκη, αφού οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν έχουν καταδικαστεί, αλλά μέσω ψεμάτων επιχειρήθηκε να εμφανιστούν ως σύννομες και επιστροφή στην "κανονικότητα", όπως δυστυχώς την αντιλαμβάνεται η ΝΔ».

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, είχε ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει με κατηγορηματικό τρόπο τις αποτρόπαιες δηλώσεις των βουλευτών του. «Δηλώσεις οι οποίες αναφέρονται σε μια εκτός κράτους δικαίου, ολοκληρωτικού τύπου έκνομη Αστυνομία, που δημοσίως πλέον ενθαρρύνεται από τη ΝΔ του κ. Μητσοτακη, να παραβιάζει κατάφωρα την ισχύουσα νομοθεσία και το Σύνταγμα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...