Το ειρωνικό σχόλιο Τσακαλώτου για Σταϊκούρα για τον ρυθμό ανάπτυξης

Το ειρωνικό σχόλιο Τσακαλώτου για Σταϊκούρα για τον ρυθμό ανάπτυξης

Για τα περί αναιμικής ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ μετά τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Την αναθεώρηση προς τα πάνω των στοιχείων για τoν ρυθμό ανάπτυξης από την ΕΛΣΤΑΤ, σχολιάζει με γραπτή του δήλωση ο τέως υπουργός Οικονομικών και αρμόδιος τομεάρχης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως αναφέρει «η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα αναθεώρησε την ανάπτυξη του πρώτου τριμήνου του έτους από 1,1% στο 1,4% και του δεύτερου τριμήνου από το 1,9% στο 2,8%» και προσθέτει: «Συμπάσχουμε με τον κ. Σταϊκούρα, που τώρα πρέπει να ξαναγράψει από την αρχή την ομιλία του και να σβήσει, όλα όσα θα έλεγε, για την αναιμική ανάπτυξη που του παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τσακαλώτος επισήμαινει ότι «μέχρι τώρα, η ΝΔ ισχυριζόταν, ότι από τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, όλα πάνε καλύτερα ως δια μαγείας, ακόμη και το δήθεν δημοσιονομικό κενό που βρήκαν, εξαφανίστηκε χωρίς κανένα δικό τους μέτρο».

Καταλήγοντας ο τέως υπουργός Οικονομικών αναφέρει: «Βέβαια κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του κ. Μητσοτάκη. Παρακολουθήσαμε άλλωστε και ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ σε χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων, που τις ανέλυε με βάση τη φυσιογνωμία του. Τώρα, φαντάζομαι, θα ισχυριστούν ότι οι πολίτες έχουν ορθολογικές προσδοκίες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έτσι επηρεάστηκαν και τα δύο πρώτα τρίμηνα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...