Ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με μικρούς Παοκτσήδες

Ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με μικρούς Παοκτσήδες

Το απρόοπτο περιστατικό σε καφενείο στην Ημαθία

Μια στάση στο χωριό Αγία Βαρβάρα, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ημαθία.

Όπως αναφέρει το thestival, το καφενείο του χωριού, κάτοικοι του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους χαιρέτισε και φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή. Κάτοικοι συζήτησαν μαζί του ενώ οι παραγωγοί τσίπουρου του έδωσαν τα αιτήματά τους ζητώντας στήριξη και μόνιμες λύσεις για τους μικρούς παραγωγούς.

Την παράσταση «έκλεψαν» τρεις μικροί ΠΑΟΚτσήδες ο οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό.

Όταν ο κ. Μητσοτάκης τους ρώτησε τι ομάδα είναι όλοι του είπαν ΠΑΟΚ.

«ΠΑΟΚ βέβαια!Κανέναν Ολυμπιακό έχουμε; Μπα…», είπε.

«Κάθε μέρα αγωνιζόμαστε να λύνουμε προβλήματα. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «θα έχουμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε και νέο φορολογικό νομοσχέδιο που υλοποιεί δεσμεύσεις μας για μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις και για φυσικά πρόσωπα. Θα συζητήσουμε και μετά ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και για τα ροδάκινα. Κάνουμε ότι μπορούμε να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Αναφερόμενος στο παράδειγμα της επενδυτικής πρωτοβουλίας που είχε επισκεφτεί λίγο νωρίτερα, τόνισε πως είναι ένα μικρό παράδειγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε όλη την επικράτεια. «Κάθε μέρα γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμπληρώσει πως: «Θα είμαστε κυβέρνηση όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν, αλλά όλων των Ελλήνων».