Η ατάκα Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Έκανες αλλαγές βλέπω

Η ατάκα Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Έκανες αλλαγές βλέπω

Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού στο επίκεντρο της συζήτησης

Τους πολιτικούς αρχηγούς βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων.

Στις επαφές θα τεθούν και ζητήματα της επικαιρότητας όπως το προσφυγικό/μεταναστευτικό, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους. Ελπίζουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία για αυτό το μείζον θέμα που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα είναι μια επιτυχής άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα και η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Τσίπρα να έχει και διάθεση για πειράγματα.«Έκανες αλλαγές βλέπω», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Μητσοτάκη να ανταπαντά «μικρές αλλαγές» και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταλήγει στο ίδιο κλίμα «ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις...».