ΚΚΕ κατά Μπογδάνου και ΣΚΑΪ: Χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

ΚΚΕ κατά Μπογδάνου και ΣΚΑΪ: Χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

Κάνει λόγο για «πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση»

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις».

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;»

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

4
σχόλια
 1. avatar ΑΛΕΞΗΣ

  Ο φίλος "δεξιά στα ΦΜ" προφανώς δεν έχει δεί ποτέ διαδήλωση όχι μόνο του ΠΑΜΕ αλλά και άλλων όπως η ΓΕΣΕΕ γιατί αν είχε δεί θα έπερνε είδηση ότι στα κρυφά πάνε μόνο οι πληρωμένοι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι με εντολή να δημιουργήσουν φασαρίες και ζημιές, και φυσικά κανείς από αυτούς δεν συλλαμβάνεται, περιέργως πώς εδώ και δεκαετίες.

 2. avatar Δεξια στα ΦΜ !!!

  Οι κουκου-έδες, που πάνε στης πορείες, πάνε στα κρυφα. Εξάλλου ο νόμος προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα Μην γινουν και ρεζιλι. Τωρα αν καποιος τους αναγνωρίσει, ε είναι χαφιές. Απλά πράγματα.

 3. avatar ΝΙΚΟΣ

  Γιατί μας ξαφνιάζει αυτή η συμπεριφορά του Μπογδάνου. Ο τύπος αυτός έχει δείξει ξεκάθαρα εδώ και πολλά χρόνια ότι κατέχεται από ακροδεξιές ιδέες, άρα η χαφιέδικη συμπεριφορά του είναι "λογική" για αυτόν και τους ομοϊδεάτες του.

 4. avatar Πολίτης

  Εύγε, Μπογδάνο, αλλά τα στοιχεία έπρεπε να τα δώσεις στην Αστυνομία και πουθενά αλλού

Παρακαλούμε περιμένετε ...