Αποζημίωση στην Μπακογιάννη για δυσφήμιση θα καταβάλλει ο Καμμένος

Αποζημίωση στην Μπακογιάννη για δυσφήμιση θα καταβάλλει ο Καμμένος

Έγινε δεκτή η αγωγή της βουλευτού της ΝΔ κατά του πρώην ΥΠΕΘΑ για δυσφήμιση

Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο Αθηνών την αγωγή της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική ανάρτησή του σε βάρος της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος είχε γράψει με αφορμή επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στην Τουρκία, την περίοδο που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!».

Σε ανάρτησή της στο Twitter σήμερα Παρασκευή η βουλευτής της ΝΔ αανφέρει, ότι «σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη και καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο επιβάλλοντάς του πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη συκοφαντική δήλωσή του εναντίον μου στο twitter». Προσθέτει δε, ότι «το σημαντικότερο όμως είναι, ότι παρά το ό, τι ο κ. Καμμένος προσπάθησε για άλλη μια φορά να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ιδιότητα, το δικαστήριο ξεκαθάρισε, ότι τέτοιου είδους υβριστικές δηλώσεις δεν καλύπτονται από το νόμο για την ασυλία των βουλευτών. Για όλους εμάς που χρόνια πιστεύουμε ότι ο νόμος περί ασυλίας πρέπει να καταργηθεί είναι μια μεγάλη δικαίωση».

Καταλήγει δε γνωστοποιώντας ότι «το χρηματικό ποσό που θα μου καταβληθεί ως αποζημίωση από τον κ. Καμμένο, όπως είχα πει εξαρχής, θα διατεθεί για τις ανάγκες των πυρόπληκτων στο Μάτι».