Το σχόλιο του Τσίπρα για το κόκκινο φόρεμα της Νοτοπούλου

Το σχόλιο του Τσίπρα για το κόκκινο φόρεμα της Νοτοπούλου

«Ήρθα με το μετρό για αυτό άργησα» είπε αστειευόμενος στον Μπουτάρη

Στη Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής έφτασε πριν από λίγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει το thestival.gr τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Μεγάρου, ο πρόεδρος του, Νικήτας Μυλόπουλος, βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Προσερχόμενος στο Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε και την ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώνοντας «Στα κόκκινα σήμερα βλέπω».

Ο Αλέξης Τσίπρας αυτή την ώρα έχει συνάντηση με την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αστειευόμενος ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Μπουτάρη: «Ήρθα με το μετρό για αυτό άργησα».

Αργότερα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα επίσης, στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 12.00 αναμένεται έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς φορείς Βορείου Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Αυγέρη και Κυριακή Μάλαμα.

Στη σύσκεψη δίνει το παρών και ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό μετρό Γιάννης Μυλόπουλος, καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.