Κωνσταντινόπουλος: Στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου επί Τσίπρα

Κωνσταντινόπουλος: Στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου επί Τσίπρα

Επίθεση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρό του και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω Twitter ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή τα στοιχεία που έδωσε μετά ερώτηση στη Βουλή 20 βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για το κόστος των μετακλητών και συνεργατών στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Ιανουάριο του 2015 έως και το α' εξάμηνο του 2019.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού η μισθολογική δαπάνη έφθασε τα 8.977.434,53 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο κόστος για μετακλητούς και συμβούλους στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε σε 1.896.463,10 ευρώ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανήρτησε, δύο φορές μάλιστα, την λίστα με τα στοιχεία που προσκόμισε στη Βουλή ο κ. Γεραπετρίτης, σημειώνοντας: «Δείτε το στρατό μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ και του κ Τσίπρα, στο Μαξίμου με Βάση τα στοιχεία που μας απέστειλε ο Αρμόδιος Υπουργός. Με Βάση αυτά θα κρίνουμε σύντομα και τη ΝΔ αν συνεχίσει τονίδιο δρόμο...».