Αδυνατισμένος, μαυρισμένος και σχεδόν αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος

Αδυνατισμένος, μαυρισμένος και σχεδόν αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για τις βίζες του ΥΠΕΞ

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τις καταγγελίες για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρώην υπουργός, ντυμένος με ένα κομψό μαύρο κουστούμι και γυαλιά ηλίου προκάλεσε εντύπωση σε όσους τον αντίκρισαν.

Μαυρισμένος, αδυνατισμένος, αγνώριστος και τόσο ανανεωμένος που πολλοί δεν κατάλαβαν αρχικά πως πρόκειται για τον πρώην υπουργό.

Σε δηλώσεις του μετά την πολύωρη κατάθεσή του, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία «ποινικά, εθνικά και πολιτικά.

Όπως σημείωσε, στο πλαίσιο της κατάθεσης του προσκόμισε «αρκετά στοιχεία» που στηρίζουν τις καταγγελίες του οι οποίες καταγράφονται στην μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος κατέθεσε και αποτέλεσε την αφορμή για την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δήλωσε αποφασισμένος να συνδράμει της έρευνα «με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Μάλιστα σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Πάνος Καμμένος αυτή τη περίοδο γράφει βιβλίο για τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως: «Τα βιβλία γράφονται μετά» μη επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες.