Γεωργιάδης: Ώρα να έρθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις

Γεωργιάδης: Ώρα να έρθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις

Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ

Τον αναπτυξιακό νόμο παρουσίασε στον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

«Η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους υφυπουργούς, που ήταν εδώ, πολύ καλά διαβασμένοι και μπορέσαμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και του κ. Ρος». Είπε ακόμη, ότι «παρουσιάσαμε και τον αναπτυξιακό νόμο, που ετοιμάζουμε, ο οποίος κατενθουσίασε τους Αμερικανούς, γιατί κι εκείνοι είπαν, ότι μ' αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταμορφώνει τη χώρα και έρχεται η ώρα να έρθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Πιστεύουμε λοιπόν, ότι ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πάϊατ σημειώνει, ότι ήταν άριστη η συνάντηση με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γουίλμπουρ Ρος, σχετικά με τα σχέδια για κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις που θα προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια αναφέρει, ότι είναι ισχυρό το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το Ελληνικό, αλλά και για τις επερχόμενες ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και για το έργο της διμερούς εμπορικής και επενδυτικής ομάδας εργασίας.

Σημειώνεται, ότι στη συνάντηση συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρίστος Δήμας, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Κώστας Φραγκογιάννης και αξιωματούχοι των δύο χωρών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...