Παππάς: Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο

Παππάς: Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο

Σχόλιο του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στις αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης σε Ελληνικό και Επιτροπή Ανταγωνισμού

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο», σημειώνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Ελληνικό και την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε συνέντευξη του.

«Η μόνη "επένδυση" στην οποία προχωρά η ΝΔ, είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων και φιλικών της επιχειρηματικών συμφερόντων», αναφέρει ο κ. Παππάς και προσθέτει: «Στο Ελληνικό, προστασία μνημείων και ποιότητας οικιστικού περιβάλλοντος πιάνει, τσιμέντο παντού και σκέτο προς όφελος του επενδυτή γίνεται. Στα θέματα ανταγωνισμού παύει μέλη ανεξάρτητων αρχών, για να προσφέρει ασυλία στον ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου».

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο» επισημαίνει στη συνέχεια ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «μας έλεγε για μπουλντόζες, που θα πιάσουν δουλειά στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της ΝΔ και το μόνο που βλέπουμε, είναι αποφάσεις-δώρο στη Lamda Development».

Σχετικά με την αναφορά του κ. Γεωργιάδη στην αποπεμφθείσα πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου, ο κ. Παππάς είπε, ότι «σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεύδους. Χαρακτήρισε την κ. Θάνου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα έπαυαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ακόμα και αν αυτός προέρχονταν από τη ΝΔ. Το παρελθόν τους με τον κ. Κυριτσάκη, "φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη" όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, ως πρόεδρο της Επιτροπής και τον κ. Μυλωνάκη, ο οποίος εκτός από διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Αρχής ήταν και σύμβουλος του τότε υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τους διαψεύδει πανηγυρικά».

Παρακαλούμε περιμένετε ...