Βρούτσης: Επί ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν αποφάσεις για σύντάξεις έως και 24.000 ευρώ

Βρούτσης: Επί ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν αποφάσεις για σύντάξεις έως και 24.000 ευρώ

Κατήγγειλε ότι ήταν εν γνώσει της προκατόχου του

Για απόφαση έκδοσης σύνταξης ύψους 23.900 ευρώ το μήνα επί προηγούμενης κυβέρνησης έκανε λόγο σήμερα Κυριακή μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Γιαννης Βρούτσης.

«Ενημερώθηκα, ότι ήταν έτοιμες να εκδοθούν αποφάσεις για συντάξεις ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 ευρώ, 20.000, έως και 24.000 ευρώ τον μήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης. Τόνισε, ότι ο ίδιος «έδωσε προφορική εντολή για την μη έκδοση συντάξεων άνω των 10.000 ευρώ» και διερωτήθηκε αν πρόκειται για ανικανότητα ή δολιότητα.

«Δε νοείται υπουργός να το ξέρει, ότι θα εκδοθούν συντάξεις τέτοιου επιπέδου και να αδιαφορεί. Το ήξερε πάνω από 5 μήνες και δεν έκανε τίποτα» υποστήριξε ο κ. Βρούτσης, συμπληρώνοντας ότι «αυτή την ενημέρωση έχω. Δυστυχώς, κάποιες από αυτές τις συντάξεις έχουν ήδη εκδοθεί, δεν τις πρόλαβα».

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για αβλεψία και αστοχία του νόμου Κατρούγκαλου και πρόσθεσε «επεξεργαζόμαστε κατεπείγουσα νομοθετική παρέμβαση». Επανέλαβε δε, ότι θα υπάρξει συντεταγμένη διαδικασία για την αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου.

1
σχόλιο
  1. avatar γεο

    Ντρέπομαι που η κυβέρνηση εχει υπουργούς σαν τον βρούτση.Αν είναι αλήθεια αυτό οταν το υπέγραψε και ετέθη σε ισχύ απο τον κατρούγκαλο οπως ψευδώς ισχυρίζεται ολα τα μμε θα τον ειχαν βγάλει στα μανταλάκια μιας και επιτίθοντο για κάθε αλήθεια η ψέμα με μανια κατα του σύριζα,αλλα το πήρε ειδηση μετα τις εκλογές κατι που είναι εξωφρενικό ωστε οταν δηθεν υπεγράφη δεν το πήρε ειδηση κανείς ουτε οι νεοδημοκράτες υπάλληλοι του αρμόδιου υπουργείου και οι οποίοι θα το μετέφεραν αμέσως στη νουδου.Αλλά τωρα ο καλός βρούτσης που νοιάζεται για εμας πέταξε το παραμύθι του και οποιος το χάψει ,το εχαψε ,ντροπή κυριε βρούτση με τα ψέματα σου!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...