Με τα εγγόνια της ψήφισε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη

Με τα εγγόνια της ψήφισε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη

Στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε και ο πατέρας της, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο τμήμα όπου ψήφιζε και ο πατέρας της, στο 9ο δημοτικό σχολείο στη Χαλεπά Χανίων Κρήτης.

«Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος.

Όπως ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα που αξίζουμε, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης και ευημερίας. Ευχήθηκε, τέλος, καλή δουλειά σε όλους από αύριο γιατί όπως είπε αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη όμως δεν ψήφισε μόνη της όπως αναφέρει το flashnews.gr αλλά συνοδευόμενη από τα εγγόνια της που μπήκαν μαζί της στο παραβάν και έριξαν μαζί της την ψήφο στην κάλπη. Η στιχομυθία μάλιστα μεταξύ της ίδιας και των εγγονιών της πριν μπει στο παραβάν την ώρα που κρατούσε το ψηφοδέλτιο στα χέρια, προκάλεσε το χαμόγελο πολλών.

Η ίδια έδειξε το ψηφοδέλτιο πριν ψηφίσει για τις εκλογές στα παιδιά και τα ρώτησε: «Ποιον θες να ψηφίσω από εδώ;»

Τα παιδιά κοιτώντας και διαβάζοντας τα ονόματα της έδειξαν το δικό της όνομα στο ψηφοδέλτιο με την ίδια να τα επιβραβεύει και το ένα να χαίρεται φωνάζοντας «το βρήκα!». Την παράσταση έκλεψε το μικρότερο εγγόνι της Ντόρας Μπακογιάννη που μόλις είδε τον ενθουσιασμό άρχισε να ρωτάει με απορία «ποιον βρήκε;» και εκείνη έσκυψε και του είπε «είναι μυστικό θα σου πω μετά».