Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση Κυρανάκη στο Ζωγράφου

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση Κυρανάκη στο Ζωγράφου

Κατακλύστηκε η πλατεία Γαρδένιας για τον υποψήφιο της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών

Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ζωγράφου.

Η πλατεία Γαρδένιας κατακλύστηκε από πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθήνας, οι οποίοι με την παρουσία τους εξέφρασαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του 32χρονου πολιτικού.

«Η πολιτική είναι προγράμματα, είναι υλοποίηση, αλλά είναι και συναίσθημα. Για μένα που ξεκίνησα από το μηδέν, το να έρχεται ο καθένας από εσάς να μου λέει "προχώρα δυνατά γιατί είσαι η φωνή μας", είναι συναισθηματικά η μεγαλύτερη δικαίωση που θα μπορούσα να ονειρευτώ όταν ξεκινούσα την πορεία μου στην πολιτική», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Δεν θα αλλάξω ποτέ. Όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα τελειώσουμε, όσο μακριά κι αν φτάσουμε. Μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα πορευτούμε, μαζί θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε όλα στην πατρίδα μας, στην όμορφη Ελλάδα μας», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση: