Η απάντηση Μπογδάνου στην ευχή Τσίπρα

Η απάντηση Μπογδάνου στην ευχή Τσίπρα

«Εκεί θα καταλάβεις τί θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης»

Καλή επιτυχία στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που κατεβαίνουν με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ που διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στο ίδιο το κανάλι. Εγώ δεν θέλω να μείνω εκεί, αλλά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία και κυρίως στον κ.Παπαδημητρίου και στον κ.Μπογδάνο. Θεωρώ ότι είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατά κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την απάντησή του μέσω Twitter στον πρωθυπουργό, δίνοντάς του ραντεβού στη Βουλή.

«Ευχαριστώ, @atsipras. Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή. Εκεί θα καταλάβεις τί θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης. Δυστυχώς, από τη ΝΔ, όπου ανήκω ακριβώς διότι εκεί εκφράζομαι ελεύθερα, δεν θα μπορείς να με απολύσεις» έγραψε.

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΛΕΞΗΣ

    Σχόλιο το λιγότερο ανόητο και σίγουρα προσβλητικό για τους Έλληνες. Δηλαδή όποιος δεν είναι ΝΔ και φιλελεύθερος δεν μπορεί να είναι πατριώτης;
    Εγώ δεν δέχομαι τον σημερινό ισοπεδωτικό φιλελευθερισμό που στοχεύει στην δουλοποίηση του πολίτη αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είμαι πολύ πιο πατριώτης από τον κ. Μπογδάνο. Καλό θα ήταν να υπάρχει λιγότερη αλαζονεία και έπαρση από τους πολιτικούς ή υποψήφιους πολιτικούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...