Κεραμέως: Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε το αποτέλεσμα της κάλπης

Κεραμέως: Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε το αποτέλεσμα της κάλπης

Η υποψήφια της ΝΔ καλεί τους πολίτες να μην απέχουν από τις εκλογές

«Κάθε ψήφος είναι εξαιρετικά σημαντική», τονίζει ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου η Νίκη Κεραμέως στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών επισημαίνει, ότι «δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε το αποτέλεσμα της κάλπης». Παράλληλα, διατυπώνει την εκτίμηση, ότι «οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της συγκυρίας και θα αναδείξουν με τη ψήφο τους μία ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Η κ. Κεραμέως επίσης αναφέρει τις προτεραιότητες της ΝΔ, στην περίπτωση που ο λαός της δώσει εντολή διακυβέρνησης, προτάσσοντας την ανάπτυξη, τη μείωση της φορολογίας και τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ερωτηθείσα αν σε αυτην κυβέρνηση η ίδια θα είναι υπουργός Παιδείας, είπε ότι η συγκρότηση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού.

Τέλος, καλεί τις νέες και τους νέους την Κυριακή των εκλογών να ψηφίσουν και «να μην αφήνουν άλλους να αποφασίζουν, ερήμην τους, για το μέλλον που τους ανήκει».