Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν

Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν

«Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις κάνει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Επώνυμα πλέον ο κ. Σαμαράς αποκαλύπτει ότι πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» κρύβεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Σαμαράς μάλιστα βάζει στο κάδρο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παπαγγελόπουλος συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν».

«Ο λεγόμενος Ρασπούτιν είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον "Ρασπούτιν". Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας, Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των μηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Με τις αναφορές του που διαβάζω ζητά διερευνηθούν τα σημεία και τέρατα. Για να τιμωρηθούν όσοι μετείχαν σε αυτή την αθλιότητα, να παραδειγματιστεί το πολιτικό σύστημα» λέει ο κ. Αντώνης Σαμαράς.