Γεωργιάδης: Μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας

Γεωργιάδης: Μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας

«Μπροστά μας έχουμε μία ανοιχτή εκλογική αναμέτρηση»

«Μπροστά μας έχουμε μία απολύτως ανοιχτή εκλογική αναμέτρηση και μία σκληρή μάχη», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας. Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν», παρά την επικράτηση της ΝΔ με 9,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, καθώς «δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με κανέναν που μας ψήφισε ότι θα μας ψηφίζει για πάντα» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών τόνισε ότι στις 7 Ιουλίου καθένας επιλέγει ποια Ελλάδα προτιμάει, «τη σκοτεινή Ελλάδα του Τσίπρα ή τη φωτεινή Ελλάδα του Μητσοτάκη».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα είναι κατά την άποψή του καλό να υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί «αν γίνει κάποιο ατύχημα και δεν έχουμε κυβέρνηση, οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική και μετά θα ξαναέχουμε σταθερή κυβέρνηση στην Ελλάδα τον 22ο αιώνα» και «χωρίς σταθερή κυβέρνηση δεν θα έχουμε επενδύσεις και η Ελλάδα θα μπει σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας».

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης είπε «η μείωση των φόρων, η ασφάλεια και η πάταξη της γραφειοκρατίας... θα γίνουν άμεσα», ενώ για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου απάντησε:

«Ο Πρωθυπουργός πρέπει να έχει τα χέρια του απολύτως ελεύθερα και να φτιάξει την κυβέρνησή του όπως εκείνος νομίζει… Δεν θεωρώ ότι ως αντιπρόεδρος έχω κάποια ειδικά προνόμια ως προς τη σύνθεση της νέας κυβερνήσεως».

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    Ο Άδωνις μάλλον έχει μπλέξει το σκοτεινό με το φωτεινό. Προφανώς όντας μέσα στο σκοτάδι εδώ και πολλές δεκαετίες δεν ξέρει καν τι είναι το φώς. έτσι θεωρεί ότι φως είναι το σκοτάδι και αντίστροφα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...