Η «καυτή» αντιπαράθεση Αρβανίτη-Παπαδημητρίου στον «αέρα» της ΕΡΤ

Η «καυτή» αντιπαράθεση Αρβανίτη-Παπαδημητρίου στον «αέρα» της ΕΡΤ

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου

Αίσθηση προκάλεσε ο έντονος διάλογος στον τηλεοπτικό «αέρα» της ΕΡΤ ανάμεσα στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε όταν ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να λέει «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω με το αφήγημα σας». «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», ανταπάντησε ο κ. Παπαδημητρίου, με την ένταση στο στούντιο να ανεβαίνει.

Εκείνη τη στιγμή, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κάλεσαν τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

Το απόσπασμα δημοσίευεσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης:

«Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, αλλά δεν θα τελειώσει ποτέ κι εγώ έχω αρχίσει ήδη να νυστάζω", "Αν δεν ανέχεστε να σας διακόπτω να φύγετε» και "Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ", σίγουρα δεν δείχνουν πολιτικό πολιτισμό, πόσο μάλλον τηλεοπτικό σεβασμό απέναντι στον οποιονδήποτε».

2
σχόλια
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    έκανα ένα σχόλιο χτές και δεν το δημοσιεύσατε, παρ' όλο που δεν υπήρχε τίποτε το μεμπτό. Μήπως επειδή ο Μπάμπης είναι συνάδελφός σας;

  2. avatar ΝΙΚΟΣ

    Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έδειξε για μια ακόμη φορά το υπεροπτικό και αλαζονικό του ύφος και ήθος, τί ευγένεια καλλιεργημένου ανθρώπου!!! Δεν είναι περίεργο όμως. Όλα τα ακροδεξιά, στελέχη της ΝΔ αυτό κάνουν πάντα, δείχνουν το πόσο φασίστες είναι και το πόσο υπολογίζουν τους συνανθρώπους τους που έχουν διαφορετική γνώμη. Σε λίγο θα ξαναβγούν στους δρόμους με τα ρόπαλα να χτυπάνε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, όπως έκανε ο Βορίδης όταν ήταν πιο νέος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...