«Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση φέρνει τον Ποινικό Κώδικα προς ψήφιση, γεννά υποψίες»

«Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση φέρνει τον Ποινικό Κώδικα προς ψήφιση, γεννά υποψίες»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλά για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

«Η ταχύτητα με την οποία φέρνει τον Ποινικό Κώδικα προς ψήφιση στη Βουλή γεννά υποψίες ότι η κυβέρνηση θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα και να εκτελέσει συμβόλαια», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Για το θέμα της Novartis, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάνει λόγο για σκευωρία και αναφέρει ότι η επόμενη Βουλή θα διερευνήσει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης.

Δηλώνει ότι τρέφει μεγάλη προσωπική εκτίμηση και σεβασμό για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική συνεργασίας του κ. Βενιζέλου με μια κυβέρνηση της ΝΔ διότι «ανήκει σε έναν άλλο πολιτικό χώρο, τον οποίο βλέπουμε με σεβασμό και όχι με διάθεση εισπήδησης».

Εμφανίζεται, τέλος, αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουν πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ, που τα τελευταία χρόνια κινήθηκαν δεξιότερα, λέγοντας ότι «τώρα που οι Έλληνες πολίτες στο σύνολό τους, όχι μόνο οι δεξιότεροι της ΝΔ, βλέπουν ότι είμαστε μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη και χρειαζόμαστε εντολή διακυβέρνησης, θα πειστούν και αυτοί».

1
σχόλιο
  1. avatar Tragik

    ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ;ΑΣ ΠΗΔΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ (ΑΔΩΝΙΣ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Παρακαλούμε περιμένετε ...