Πολάκης και Μπογδάνος κοντράρονται στα social media με αφορμή την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ

Πολάκης και Μπογδάνος κοντράρονται στα social media με αφορμή την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ

Το βίντεο στο Twitter του δημοσιογράφου και οι φωτογραφίες στο Facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στα social media τις τελευταίες μέρες. Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Παύλος Πολάκης, έχουν ριχτεί στη... μάχη μέσω αναρτήσεων τους.

Ο δημοσιογράφος προτιμά το twitter ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας το facebook. Αφορμή για τη νέα αυτή κόντρα είναι οι δηλώσεις του κ. Πολάκη για την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό μέσω ενός βίντεο στο Twitter, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Απάντηση στον Παύλο Πολάκη, που, καθυβρίζοντας την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών και αισθητικών του αντιπάλων».

Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη ανέφερε: «Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, με πολιτικάντικες μεθοδεύσεις, κάνατε καριέρα και γίνατε υπουργός, εγώ όντως διάβαζα την "πολιτική ιδεολογία του Βυζαντίου" της Ελένης Γλυκατζή Αρβελέρ».

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στο εν λόγω βίντεο έγραψε στο Facebook: «Έβγαλε βιντεο ο Μπογδανος τον εαυτο του για να μου "απαντήσει" λεει...
-Μάθε "αριστε απ τα Lidl" πρώτα, πως αλλο (τα) χωρία και αλλο (η) χορεία .!!(φωτό 1)
Ξανα γυμνάσιο και ελα πάλι

-Για τις ψευτιές που είπες για τα δικαστήρια φωτό 2 και 3 χωρις σχόλια .
Μονο με ψέμμα ζείτε και αναπνέετε !!

-Στη φωτό 4 ενα αγλαισμα της πένας σου και της αισθητικής σου προς το δήμαρχο Ζακυνθου (νομίζω ΝΔ ειναι ) δείγμα του ήθους που κουβαλάς!

Αμε δα να θεσεις και να ονειρευτείς τα τανκς να μπαίνουν στην ΕΡΤ(τοχεις άλλωστε)».