«Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση»

«Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση»

Το σχόλιο κύκλων της ΝΔ για τη δήλωση του πρωθυπουργού

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σχολίασαν πηγές της ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση».

Σε δήλωσή του την Πέμπτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και ακραίους συντηρητικούς κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις πολιτικές μας επιλογές και να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιό μας».

«Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014, με υπουργό, τότε, Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια: η όρεξη άνοιξε, από τότε που ο κ. Μητσοτάκης έθεσε θέμα αναλογίας 1:5 (προσλήψεις προς αποχωρήσεις στο Δημόσιο), ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, είχε πετύχει το 1:1», σημείωσε ακόμη.

Σχετικά Tags
ΝΔ