Αποχαιρέτησε τη Βουλή ο Βενιζέλος: Αποχωρώ μετά από 26 χρόνια

Αποχαιρέτησε τη Βουλή ο Βενιζέλος: Αποχωρώ μετά από 26 χρόνια

«Δεν θα είμαι μέλος της επόμενης Βουλής. Αλλά είμαι και θα είμαι πάντα μάχιμος και ενεργός πολίτης» - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Βουλή των Ελλήνων ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν θα είμαι μέλος της επόμενης Βουλής. Αλλά είμαι και θα είμαι πάντα μάχιμος και ενεργός πολίτης» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην τελευταία ομιλία του στο Κοινοβούλιο.

Χαρακτηρίζοντας την ομιλία του «αποχαιρετιστήρια», ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποχωρώ από τη Βουλή των Ελλήνων μετά από 26 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης θητείας στα έδρανα αυτά. Εκλέχθηκα πολλές φορές πρώτος σε δέκα εκλογικές αναμετρήσεις υπηρέτησα κυβέρνηση και κυβερνητική πλειοψηφία έχω διατελέσει αρχηγός κόμματος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης εννέα χρόνια».

«Ευχαριστώ τους βουλευτές όλων των βουλευτικών περιόδων για τη συνεργασία και τις αντιπαραθέσεις. Λυπάμαι που έτυχε να είναι κολοβή η σημερινή συνεδρίαση λόγω απουσίας της αντιπολίτευσης. Απευθύνομαι σε όλους τους βουλευτές πρωτίστως στην αίθουσα γιατί τα τείχη έχουν αυτιά και μνήμη η κοινοβουλευτική ιστορία είναι το πιο σημαντικό τμήμα της ιστορίας του έθνους», σημείωσε συγκινημένος.

Δείτε το απόσπασμα στο 12:04 του βίντεο:

2
σχόλια
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    Δόξα τω Θεό, γλυτώσαμε από έναν τουλάχιστον, μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι

  2. avatar Misterwho

    Κα τώρα τι θα κάνουμε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...