Αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Λιντζέρης λόγω Βενιζέλου

Αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Λιντζέρης λόγω Βενιζέλου

Βολές κατά Γεννηματά

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β’ περιφέρεια Πειραιά γνωστοποιεί με γραπτή ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Λιντζέρης.

Ο κ. Λιντζέρης αποδίδει τον «εξοβελισμό» -όπως λέει χαρακτηριστικά- του Ευάγγελου Βενιζέλου στην «ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα» και κατηγορεί την Φώφη Γεννηματά ότι μετατρέπει το ΚΙΝΑΛ «σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα».

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«O εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα.

Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια.

Η αποχώρηση μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...