Μώραλης: Ποντάρουμε στη νεολαία

Μώραλης: Ποντάρουμε στη νεολαία

«Να έρθει να ψηφίσει για το μέλλον της πόλης μας»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» έδωσε ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι.

Μιλώντας για το β' γύρο των δημοτικών εκλογών ο κ. Μώραλης απηύθυνε κάλεσμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή, τονίζοντας: «Ποντάρουμε στη νεολαία να έρθει να ψηφίσει για το μέλλον της πόλης μας». Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν δηλώσεις στήριξης από τους συνδυασμούς που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο, ο κ. Μωράλης απάντησε ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια κίνηση, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι οι δημότες θα ψηφίσουν ελεύθερα.
Στη συνέντευξή του ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ικανοποιημένος από το ποσοστό που έλαβε στον πρώτο γύρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο «Πειραιάς Νικητής» αύξησε το ποσοστό του και αυτό παρά τη φυσιολογική φθορά όταν ασκείται διοίκηση, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επόμενη τετραετία θα είναι ακόμα καλύτερη για τους πολίτες, σημειώνοντας ότι η πόλη θα αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Τέλος ο κ. Μώραλης σημείωσε πως περιμένει από τον συνυποψήφιο του Νίκο Βλαχάκο να επικοινωνήσουν δημόσια τα προγράμματά τους «ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος τι προτείνει ο κάθε υποψήφιος.»