Λεβέντης: Σαρίδης όπως Συμπιλίδης

Λεβέντης: Σαρίδης όπως Συμπιλίδης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή

«Η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη φέρνει στο μυαλό μου την υπόθεση Συμπιλίδη» δήλωσε στον ρ/σ Real FM ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, συγκρίνοντας τον βουλευτή του κόμματος του με τον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος το 1993 ανεξαρτητοποιήθηκε στερώντας την δεδηλωμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής έγινε αποστάτης της παράταξης», είπε ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του κ. Σαρίδη και υποστήριξε, πως τα τελευταία 2 χρόνια δεν συμμετείχε στις κομματικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Απρίλιο.

Επίσης, σχετικά με τις πρόσφατες ευρωεκλογές, κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του ιδίου και της Ένωσης Κεντρώων και όπως τόνισε «συγκεκριμένα ΜΜΕ απέκλεισαν υποψήφιους ευρωβουλευτές, αλλά και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μην περάσει το μήνυμα του κόμματος στο εκλογικό σώμα».

Ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, υπογράμμισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα ξεπεράσει το εκλογικό όριο του 3% και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εθνικών εκλογών. Πρόσθεσε ότι «η Ένωση Κεντρώων θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της, που αφορά τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Για παράδειγμα, ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μείωση των βουλευτών στους 150, ποινικοποίηση του ρουσφετιού, καθιέρωση της απλής αναλογικής και σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των δημοσίων δαπανών με επικεφαλής, δια κληρώσεως, εισαγγελέα δικαστικό λειτουργό από το σώμα των εφετών δικαστών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...