Κόντρα Κυρανάκη – Αρβανίτη για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη

Κόντρα Κυρανάκη – Αρβανίτη για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη

«Για ποιο λόγο πιέζεται η κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν είναι περίεργο;»

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, για το ενδεχόμενο ορισμού των ανώτατων δικαστικών από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εθνικές εκλογές.

«Νομίζω ότι εφόσον βρισκόμαστε σε καθαρά προεκλογική περίοδο, πρέπει να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο κ. Αρβανίτης ξεκαθαρίζοντας πως κατά τη γνώμη του οι όποιες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές. «Σας θυμίζω, βέβαια, ότι πριν φύγει ο κ. Σαμαράς, μας φόρτωσε τον κ. Στουρνάρα».

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα δεν έγινε εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Με την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα ότι θα γίνουν 7 Ιουλίου οι εκλογές, είναι ανήκουστο να αλλάζουν οι δικαστικοί την τελευταία στιγμή και μάλιστα ενώ η κανονική τους θητεία τελειώνει τον Ιούλιο. Αναρωτιέται, λοιπόν, ο κόσμος, ποιος είναι ο λόγος. Για ποιο λόγο πιέζεται η κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν είναι περίεργο;», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κυρανάκης.