«Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη η καθυστέρηση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων»

«Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη η καθυστέρηση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων»

Τι αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας και το σχόλιο Μπουτάρη

«Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη» χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας την καθυστέρηση για την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την Α' Κυριακή, όπως μεταδόθηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι «είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με καθαρή διαφορά. Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών της Θεσσαλονίκης για να πάμε την πόλη μπροστά».

«Έχουμε», είπε ο κ Ζέρβας «τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον δικό μας μηχανισμό. Κάθε καθυστέρηση, κάθε δυσλειτουργία που παρατηρείται στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όχι μόνο στο Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, αλλά την ευθύνη για αυτό την έχει η Πολιτεία», ανέφερε.

«Στις εκλογές πάντοτε έχουμε εκπλήξεις»

«Στις εκλογές πάντοτε έχουμε εκπλήξεις», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας περνάει στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Ήτανε έκπληξη σε σχέση με τις προβλέψεις που υπήρχανε. Ήτανε πολύ απότομη η άνοδος του Ζέρβα. Από εκεί και πέρα, η επόμενη Κυριακή θα δείξει», υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτηθείς αν οι Θεσσαλονικείς επιμένουν αυτοδιοικητικά τόνισε: «Ξέρω εγώ τι κάνουνε; Λένε ότι είναι αυτοδιοικητικοί πάρα πολλοί. Τώρα ποιος είναι και ποιος δεν είναι, μόνο αυτός ξέρει».