Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Αττική επέλεξε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Πρώτος-πρώτος θα ψηφίσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματός του, θα ασκήσει στις 8:00 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

Θα ακολουθήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος του, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:00 το πρωί στο Χαϊδάρι. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799 (Επαύλεως & Αναγεννήσεως, 12461, Χαϊδάρι).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δηοκρατίας, στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη 16).

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί σύμφωνα με τον τ/σ ΣΚΑΪ (σ.σ. χθες είχε ανακοινωθεί ως ώρα προσέλευσης τους 10:30) στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Σκοπέλου και Γιαννιτσών).

Στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2-4) στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς (Λεβίδου 42).

Στις 12:00 το μεσημέρι θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών (Σάμου 46), ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.