«Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή»

«Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή»

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του κόμματός του στις ευρωεκλογές.

«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και συνέχισε:

«Είμαστε με όλους τους Έλληνες. Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή. Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές. Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν.

Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης. Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής»

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και «θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ.

Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της ασφάλειας τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους συνταξιούχους να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση:

«Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής».

«Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά»

«Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά. Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ» ενώ ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.