Πολάκης εναντίον ΚΚΕ για το «παρών» του κόμματος στις 120 δόσεις: Ξαναδιαβάστε Βλαδίμηρο

Πολάκης εναντίον ΚΚΕ για το «παρών» του κόμματος στις 120 δόσεις: Ξαναδιαβάστε Βλαδίμηρο

Η εξήγηση που έδωσε ο ειδικός αγορητής του κόμματος

«Είναι εξωφρενικό αυτό που έγινε σήμερα στη Βουλή και δεν μπορώ, θα το πω!!!Δεν μίλησα εναντίον του ΚΚΕ ούτε όταν ο Κουτσούμπας απεκάλεσε -και αυτός-"αήθη επίθεση" την κριτική μου στην ανάρτηση του Κιμπουρόπουλου. Αλλά σήμερα ΠΑΡΩΝ ρε σύντροφοι στη 13η σύνταξη ,στις 120 δόσεις ,στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στην εστίαση;;;;;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ και θα χάσετε πολλά από αυτήν .....μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσετε τον "Αριστερισμό"του Βλαδίμηρου .....».
Με αυτό το δηκτικό σχόλιο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καυτηρίασε την θέση που πήρε το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις.

Το ΚΚΕ από την πλευρά του μέσω του ειδικού αγορητή του Χρήστο Κατσώτη σημείωσε στη δευτερολογία του: «Όπως έχουμε επισημάνει, ως ΚΚΕ δεν θα εμποδίσουμε ούτε το ένα ευρώ που μπορεί να πάρει ο λαός, δεν θα εμποδίσουμε ούτε ένα κλικ ελάφρυνσης από τη θηλιά στο λαιμό του αυτοαπασχολούμενου που είναι πριν τον πνιγμό. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις τροπολογίες που περιλαμβάνουν τη μείωση του ΦΠΑ, το βοήθημα στους συνταξιούχους. Αυτό το περιεχόμενο έχει το ''Παρών'' που ψηφίζουμε επί της αρχής και σε πολλά άρθρα και τις τροπολογίες»