Αντιπαράθεση Σπίρτζη-Τσελέντη για τη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα

Αντιπαράθεση Σπίρτζη-Τσελέντη για τη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για επικίνδυνη ρωγμή

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Τσελέντη, μετά από ανάρτηση του τελευταίου στο Twitter για ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσελέντης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ανεβάσει φωτογραφία από το επίμαχο σημείο σημειώνοντας «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε» και διερωτάται «αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι».

Απαντώντας ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε τον κ. Τσελέντη, ότι κινδυνολογεί για να τύχει λίγης δημοσιότητας. Ο υπουργός Υποδομών διέψευσε από το βήμα της Βουλής, τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Τσελέντης, ότι η γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα έχει μεγάλη ρωγμή και υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση σεισμού.

«Υπάρχουν πολλοί, που κινδυνολογούν με τις υποδομές της χώρας τους τελευταίους μήνες, για να τύχουν λίγης δημοσιότητας. Ο κ. Τσελέντης ισχυρίστηκε, ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα. Για όνομα του Θεού. Πριν λίγους μήνες ο κ. Τσελέντης προέβλεπε μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Να παρακαλέσω τη ΝΔ να τον συνετίσει, να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες, για να τύχει λίγης δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών, που αφορά τη σύμβαση για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ, είπε: «Επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλό είναι να συνετίσει λίγο τον υποψήφιό της που κινδυνολογεί και διασπείρει φήμες για τις υποδομές της χώρας, αλλά και τη σεισμική δραστηριότητα, για να τύχει δημοσιότητας. Αυτή είναι η καλοπροαίρετη εκδοχή για αυτόν». Κατέληξε δε λέγοντας ότι «υπάρχει και άλλη εκδοχή».

Παρακαλούμε περιμένετε ...