Καμμένος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να «περπατήσει» πάνω από τη Λάρισα

Καμμένος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να «περπατήσει» πάνω από τη Λάρισα

Εκτίμησε ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις έως τις εθνικές εκλογές

Την εκτίμηση του ότι «ο κ. Τσίπρας από τη Λάρισα και πάνω δεν μπορεί να "περπατήσει"» στις εκλογές εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον τ/σ ΣΚΑΪ.

Το ίδιο ωστόσο υποστηρίζει και για τη ΝΔ, λέγοντας ότι «έχοντας την ίδια θέση, "Βόρεια Μακεδονία" erga omnes, έχει θέμα στη Βόρεια Ελλάδα». Ερωτηθείς σχετικά με τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρσι στο σκάφος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, απάντησε ότι «τον κ. Τσίπρα τον έβλαψε η ιστορία με το κότερο». Ανέφερε ακόμη, ότι ειπώθηκαν πράγματα «πολύ χοντρά» που έβλαψαν και τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε «όταν είσαι στην γέφυρα του Noor Οne, δεν μιλάς για κότερα».

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη, ότι εκτιμά τον Παύλο Πολάκη για το έργο του στην υγεία, ωστόσο «πολλές φορές ο λόγος του και τα γραφόμενά του στο Facebook είναι παραπάνω από το "politically correct"». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θεωρεί, ότι το ζήτημα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο «χρησιμοποιήθηκε με άκομψο τρόπο και από τον κ. Μητσοτάκη».

Καταλήγοντας είπε, ότι δεν δίνει «καμία στήριξη στον Τσίπρα», ενώ εκτίμησε, ότι «θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις εθνικές εκλογές, με αναδιαμορφώσεις του πολιτικού σκηνικού».