Αυγενάκης: Η ΝΔ είναι με τους πολλούς και όχι με τους Πολάκηδες

Αυγενάκης: Η ΝΔ είναι με τους πολλούς και όχι με τους Πολάκηδες

Επίθεση του γραμματέα της ΝΔ στον πρωθυπουργό για τις διακοπές στο κότερο και τις παροχές

«Η Νέα Δημοκρατία είναι με τους πολλούς και όχι με τους Πολάκηδες», δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης στον ρ/σ Politica 89.8 του Ηρακλείου.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «μπροστά στις ύβρεις που εξαπέλυσε ο κ. Πολάκης εναντίον του κ. Κυμπουρόπουλου και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία, η Νέα Δημοκρατία δεν είχε άλλη επιλογή, από το να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του», υπογραμμίζοντας ότι «από σήμερα θα μιλήσουμε στη Βουλή για όλα και θα εξηγήσουμε στους πολίτες, ποια είναι τα πραγματικά διλήμματα της επόμενης εκλογικής κάλπης. Μέσα από αυτή τη συζήτηση θα φανεί, ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος είναι με τους Πολάκηδες».

Επίσης, ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε: «Ο υποκριτής κ. Τσίπρας μπορεί να εμφανίζεται ως πολέμιος των ελίτ, αλλά κάνει διακοπές στα σκάφη και τις πολυτελείς βίλες εφοπλιστών κάθε καλοκαίρι. Μόλις 3 εβδομάδες μετά την καταστροφή στο Μάτι, ο πρωθυπουργός έκανε "ζωάρα", απολαμβάνοντας τις παροχές τις υπερπολυτελούς θαλαμηγού της κας Παναγοπούλου».

«Ο απελπισμένος κ. Τσίπρας, δύο εβδομάδες πριν από τις Ευρωεκλογές "παίζει τα ρέστα του" με ψεύτικες εξαγγελίες προσπαθώντας να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών», συνέχισε ο κ. Αυγενάκης για να καταλήξει λέγοντας ότι «την ώρα που υπόσχεται μισή 13η σύνταξη, κόβει την 12η, καθώς αρνείται να ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για να μην μειωθεί το αφορολόγητο, που μόνος του επέβαλε και επιβαρύνει πολλαπλάσια όχι μόνον τους συνταξιούχους, αλλά και χαμηλόμισθους».