Απέσυρε την υποψηφιότητα της η Ζέτα Δούκα και αυτός είναι ο λόγος

Απέσυρε την υποψηφιότητα της η Ζέτα Δούκα και αυτός είναι ο λόγος

Τι συνέβη με την ηθοποιό και αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές

Η Ζέτα Δούκα στις αρχές Μαρτίου, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εξομολογήθηκε πως θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές.

«Πέρα από τα καλλιτεχνικά θα κάνω και κάτι άλλο το οποίο θεωρώ ότι είναι μέρος της προσφοράς, που πρέπει να έχει ένας πολίτης. Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού, εφόσον εκλεγεί, εκλεγώ και όλα τα πράγματα είναι σωστά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα και η παρουσιάστρια σάστισε με τα όσα άκουσε.

Σε συνέντευξή, που παραχώρησε η ηθοποιός στο περιοδικό MyTv αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές και αποκάλυψε πως τελικά δεν θα είναι υποψήφια.

«Ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο. Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις» ανέφερε η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός, την Κυριακή 7 Απριλίου, βγήκε στον «αέρα» με τη νέα της εκπομπή «Thrive» η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Εφόσον έθεσε υποψηφιότητά, η Ζέτα Δούκα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις εκλογές και την εκπομπή της. Οι εκλογές τελικά έχασαν τη Ζέτα Δούκα αλλά τη κέρδισε η εκπομπή με θέματα ευεξίας.