ΝΔ: Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα «Δημοκρατία»

ΝΔ: Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα «Δημοκρατία»

«Κόβει τα δώρα ο Κυριάκος» ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», που είχε τον τίτλο «Κόβει τα δώρα ο Κυριάκος».

Η εφημερίδα κάνει λόγο για «ανατριχιαστική δήλωση» από την Κύπρο. Σύμφωνα με την «Δημοκρατία» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς». «Αντί για παροχές» αναφέρει το ρεπορτάζ ότι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, «θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

Η ΝΔ απάντησε με ανακοίνωσή της: «Η εφημερίδα "Δημοκρατία", με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως "Δούρειος Ίππος" του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια το κόμμα προσθέτει:

«Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Όσο για τη "Δημοκρατία" ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Σχετικά Tags
ΝΔ