Δύο νέοι υποψήφιοι της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Δύο νέοι υποψήφιοι της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Ανακοινώθηκαν από την Πειραιώς

Την υποψηφιότητα με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, όταν γίνουν αυτές, δύο νέων προσώπων ανακοίνωσε η Πειραιώς.

Ειδικότερα, η δικηγόρος Ιωάννα Γκελεστάθη θα είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών. Η κ. Γκελεστάθη σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και ειδικεύεται στο αστικό και το εμπορικό δίκαιο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είναι ενεργό μέλος πολλών κοινωφελών σωματείων μέσω των οποίων έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση.

Ο επιχειρηματίας Χριστόφορος-Εμμανουήλ Μπουτσικάκης θα είναι υποψήφιος στην Α' εκλογική περιφέρεια Πειραιά. Ο κ. Μπουτσικάκης γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Επικοινωνίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Παράλληλα με τις σπουδές του συνέβαλε στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού και των μεταφορών. Η πολιτική του δράση ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια, αρχικά ως ενεργό μέλος της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αργότερα της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ. Τον Απρίλιο του 2016 εξελέγη για πρώτη φορά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, στην οποία επανεξελέγη το Δεκέμβριο του 2018.

Παρακαλούμε περιμένετε ...