«Πρώην ακροδεξιός ο Αρχηγός ΓΕΣ, κομισάριος της ΚΝΕ ο Ρήγας»

«Πρώην ακροδεξιός ο Αρχηγός ΓΕΣ, κομισάριος της ΚΝΕ ο Ρήγας»

Για ανικανότητα έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος

Για προσπάθεια αφανισμού του κόμματός του έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το πρωί της Τρίτης που εμφανίστηκε στο Open Beyοnd και στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα καυτηριάζοντας τις υποψηφιότητες του Π. Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Τζαβέλλα με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές και τέλος αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis και τη σκανδαλολογία.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος ευχήθηκαν αρχικά περαστικά στον κ. Καμμένο, καθώς είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και χειρουργήθηκε, ενώ ο ίδιος ο Π. Καμμένος αστειευόμενος σχολίασε λέγοντας πως «τη γλίτωσα… άλλοι δεν θα τη γλιτώσουν… θα επιθυμούσαν πολλοί να μην την έχω γλιτώσει, αλλά…»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για προσπάθεια εξαφάνισης του κόμματος του από την πολιτική σκηνή κάνοντας λόγο για «οβιδιακή αλλαγή στην πολιτική σκηνή του τόπου».

Αναφερόμενος στις πρόσφατες κρίσεις στον ελληνικό στρατό ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως «υπάρχουν μυστικά πρωτόκολλα» που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, ερήμην του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου αποστρατευτήκαν ικανά στελέχη από το ελληνικό στράτευμα για πολιτικούς λόγους, ενώ αντικαταστάθηκαν από λιγότερο ικανά, ονομάζοντας μάλιστα τον νυν αρχηγό του ΓΕΣ «πιόνι του Ρήγα» κάνοντας λόγο για «κομματικό κράτος μέσα στον στρατό».

«Ο Αποστολάκης είναι ένας υπουργός ικανός και είμαι ήσυχος που είναι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά αυτή τη στιγμή πάνε να τον υποσκελίσουν με τον κ. Ρήγα, με τον οποίο εγώ συνυπηρέτησα κάποια στιγμή, ο οποίος λειτουργεί σαν κομισάριος της ΚΝΕ», σημείωσε.

Επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, τόνισε ότι «είναι κατευθυνόμενος από τον Ρήγα και το κομματικό κράτος που πάνε να εγκαταστήσουν. Δεν έκαναν αρχηγό τον κ. Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πρώην ακροδεξιός. Λειτουργεί σαν πιόνι του Ρήγα. Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν "ανεξαρτήτως θρησκειών", ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».

Ερωτηθείς για την συνεργασία που είχε με το κυβερνών κόμμα στη συγκυβέρνηση σχολίασε πως ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση μ’ εκείνον του 2015 που συνεργάστηκαν οι ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε πως το ΠΑΣΟΚ ως πολιτική δύναμη δεν υφίσταται πλέον «τώρα υπάρχει η πράσινη αριστερά» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως η όποια ανατροπή θα γίνει μόνο από τον ελληνικό λαό, ενώ κατηγόρησε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων πως επίτηδες αφανίζουν το κόμμα των ΑΝΕΛ από τις μετρήσεις. Ο μόνος που μπορεί να μας απορρίψει είναι ο ελληνικός λαός.

«Δεν είναι φιάσκο η Novartis. Όταν η υπόθεση φτάσει στον φυσικό δικαστή οι πολιτικοί δεν πρέπει να μιλάμε. Ούτε η κυβέρνηση μπορεί να λέει ποιος είναι ένοχος ή αθώος, ούτε η ΝΔ να προκαταλαμβάνει την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, αν θέλει να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση είναι και το συγκεκριμένο σκάνδαλο, και κάθε σκάνδαλο που δημιουργείται είναι να το πηγαίνει στην δικαιοσύνη.