Κολοσσιαίο προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη σε δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας

Κολοσσιαίο προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη σε δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας

Στις 24 ποσοστιαίες μονάδες η απόσταση από τον δεύτερο

Της τάξεως των 24 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο ειναι το σαφές προβάδισμα του Κώστα Μπακγιάννη στην κούρσα για τον δήμο Αθηναίων που καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής».

Στην ίδια δημοσκόπηση καταγράφονται χαμηλά ποσοστά για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης καταλαμβάνει την προτίμηση του 37% των ερωτηθέντων, ενώ ακολουθεί ο Παύλος Γερουμάνος με 13%. Τρίτος έρχεται ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10%, ενώ τέταρτος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%. Στην πέμπτη θέση ακολουθεί ο Νίκος Σοφιανός με 5%, ενώ η απάντηση «κανέναν» στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε» συγκεντρώνει επίσης 10%, όσο και ο τρίτος δηλαδή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα είναι σε γενικές γραμμές αντίστοιχο αυτού που επικρατεί και στην υπόλοιπη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση...

Το Βήμα της Κυριακής αναλύει επίσης, ποια είναι τα βασικότερα προβλήματα της πόλης, ποιο είναι το γενικότερο πολιτικό κλίμα στην Αθήνα, ποια θεωρούν οι Αθηναίοι τα μεγαλύτερα προβλήματα της πρωτεύουσας, ποια είναι η αναγνωρισιμότητα και η δημοτικότητα των υποψηφίων δημάρχων και πώς αξιολογούν οι Αθηναίοι τη θητεία του Γιώργου Καμίνη.

Αναλυτικότερα στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί, αύριο 7 Απριλίου.

1
σχόλιο
  1. avatar Αμπστζιδης

    Με τα εξαρχια τι γινετε; τοσο ανικανο ειναι το κρατος για να επιβαλη την ταξη

Παρακαλούμε περιμένετε ...