Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς και έχει πάρα πολλούς φίλους

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς και έχει πάρα πολλούς φίλους

«Και αυτό θα φανεί στις εκλογές»

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στην Τρίπολη. Είναι ο δεύτερος σταθμός του στην Πελοπόννησο, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

«Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς. Έχει όμως πάρα πολλούς φίλους. Και αυτό θα φανεί και στις εκλογές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Ποταμιού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στη διάρκεια της περιοδείας, λέγοντας «και στην Αργολίδα χθες αλλά και σήμερα στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μου σφίγγουν το χέρι, που μου λένε συνέχισε γιατί έχουμε ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε ότι το σχέδιο του είναι να πάει το Ποτάμι σε όλες τις πρωτεύουσες, σε όλες τις πόλεις και να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και να συζητήσει μαζί τους και συμπλήρωσε: «μπορεί ο κόσμος στις 26 Μαΐου να δώσει μία απάντηση και να στείλει στην ευρωβουλή ανθρώπους που έχουν και γνώση αλλά και θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό επίπεδο».