Στο Προεδρικό Μέγαρο οι «μύθοι» του Euro 2004

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι «μύθοι» του Euro 2004

O Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε τους διεθνείς της «χρυσής» Εθνικής Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των παικτών της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κοινωφελείς δράσεις τους και τα σχέδιά τους για τον εορτασμό των 15 ετών από την κορυφαία επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο Προεδρικό Μέγαρο έδωσαν το «παρών» οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι οποίοι δώρισαν στον κ. Παυλόπουλο μία φανέλα με τις υπογραφές τους.

Η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων διεθνών ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δραστηριότητές τους και μέσω της πρόσφατα ιδρυθείσας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την ονομασία «Champions For Life», τις προθέσεις για την επέτειο των 15 ετών από το θρίαμβο της Πορτογαλίας αλλά και για όλες τους τις ενέργειες που αποσκοπούν στο να επιστρέψουν στην κοινωνία την αγάπη και την αναγνώριση που εισπράτουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από τη μεριά του ο κ. Παυλόπουλος, αφού τους καλωσόρισε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι ο θρίαμβος του 2004 αποτελεί μία εμβληματική επιτυχία του νεότερου ελληνικού αθλητισμού και την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.